035-2033018
goedkope uitvaart24 uur per dag bereikbaar!

Bel mij (gratis) terug

Graag bellen in de:

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.



Beoordelingen Uitvaart24

9,2
612 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,2
  • Deskundigheid 9,2

Jan-Cees

26-05-2018
10,0

Ervaring:
Uitstekend verzorgde uitvaart van mijn man. Alles wat besproken was is tot zijn recht gekomen.

Aanbeveling: ja

Zoƫ

26-05-2018
9,0

Ervaring:
Ik vond het vooral heel fijn om met Patricia te werken en hoe zij gedurende de week regelmatig contact zocht om te vragen hoe het ging. Ook tijdens de uitvaart zelf was ze erg betrokken en voelde ze de situatie goed aan. Dank je wel voor deze fijne ervaring Patricia!

Aanbeveling: ja

Joke

26-05-2018
8,0

Ervaring:
Voor Thea van Veenschoten gelden hogere cijfers. Reden:
Uiterst bekwaam, en zij stond altijd klaar voor ons.
Ik wil er nog aan toevoegen dat haar presentatie uitstekend was.
Wilt u haar even laten weten dat het Limburgse lied: Wie schon os Limburg is, van Benny Neyman is.

Aanbeveling: ja

Ronald

26-05-2018
10,0

Ervaring:
Wat er aangeboden wordt aan service/uitvaartpakket komt overeen met de uiteindelijke uitvoering. Met daarin alle ruimte van persoonlijke wensen. Zeer accuraat in planning en toezeggingen
complimenten!

Aanbeveling: ja

Neeltje

22-05-2018
10,0

Ervaring:
We hebben een informeel samenzijn georganiseerd in een van jullie ruimtes. Geen uitvaartdienst. Het is iedereen heel goed bevallen. Er werd met ons overlegd betreffende de indeling van de ruimte. Vooral de heer Robert Heezen was zeer behulpzaam en begreep prima wat wij wilden neerzetten.

Aanbeveling: ja

M

22-05-2018
8,0

Ervaring:
Bij Uitvaart24 zijn onze wensen goed in acht genomen. De verschillende opties zijn niet opgedrongen, maar goed overlegt. Een telefoontje nadat alles voorbij was, deed ons ook goed.

Aanbeveling: ja

22-05-2018
8,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Mw.T.C.M.

21-05-2018
9,0

Ervaring:
Keurig netjes verzorgd.

Aanbeveling: ja

21-05-2018
8,0

Ervaring:
Goed bereikbaar voor vragen toen we er niet uitkwamen, alle hulp en begeleiding gekregen zowel voor als tijdens de crematie.

Aanbeveling: ja

Eric

20-05-2018
9,0

Ervaring:
Van A tot Z erg goed geregeld. Waarvoor dank.

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl